söndag

helt sjukt att det är söndag ,imorgon är det skola igen,allt har gått för fort! men idag iallafall så blev det att kolla på bra filmer på tvn med mamma.Bestämde oss att ta en lång promenad, mycket uppfriskande måste jag säga.Tog en varm dusch och bastade.Det var länge sen så det behövdes!åkte till linghem och handlade.gjorde toast och nu har jag precis druckit upp min smuthie, mums :)



sitter just nu och kollar på blåsningen ;)


because

nu är det mycket att göra.
hörs när jag har tid igen men
tillsdess ha ett super lov :)


hey boy


måste bara säga vilken toppen dag det har varit! är nöjd till 110 %.
blev först att gå på stan lite med mamma & erc och farmor. Farmor gick iväg och träffade en kompis rätt snabbt så vi gick vidare, eric hittade en skjorta och lite kalsonger, jag hittade dessverre inget. Men mamma och jag kanske ska på stan på fredag igen. Klockan två blev det bio , avatar ,mycket bra tyckte jag , har längtat efter att få se den för alla har sagt att den ska vara så bra och dom hade rätt!! efter bion mötte vi pappa och bowlade, gud vad kul det var!! kom sist men någon måste ju komma sist...
kom precis hem och har tagit en varm dusch, har smörjt in mig man blir ju så torr nu mitt i snöovädret! ska snart äta lite soppa och vitlöksbröd, mums.

tryck på bilderna *
   
   
  
sådär allihopa blandade på denna sköna dag :)

underbar och älskad, E'

gårdagen blev mer än lyckad , hittade en bh, emilia hittade ett leppglans. åkte hem till mig med mamma och stannade på vägen och köpte pizza. tjockade oss med annat gott under kvällen ,kollade på tvn.ngn busringde också har ingen aning om vem ? men iaf en lyckad kväll, sov i typ 12 timmar. det blev en lunch frukost. har kollat på en film, just about the women, mycket bra film om jag får säga det. har också bakat, haha inga komentarer om det. emilia åkte just hem och jag sitter här med mamma och eric och kollar på lilla kycklingen , väldigt bra! haha.

gammal bild på mig och emilia <3


god morgon

nu är klockan tjugo i åtta och snart ska jag dra iväg till bussen, jag är fortfarande väldigt trött men det går väl över snart skulle jag tro.vädret ser inte så frästande ut, snö över allt och nu snöar det ännu mer! Idag kommer jag få spendera dan åt läxor, jag var ju lite slö igår så det måste jag ta idag, imorgon är det äntligen fredag!! Då spenderas dagen med världens bästa emilia staaf <3
Hinner nog inte skriva ett inlägg ikväll, jag måste ju som sagt plugga.. får se hur dagen slutar och om något roligt händer ,man kan ju bara hoppas!
jusste,kom på att jag hade so prov, gick bra, 42/42 alltså alla rätt, det gick också lika bra för eleonora ,jag är stolt över oss ! :D


let´s move on

har inte hunnit skriva på hela veckan , så tänkte ta lite kort.
i måndags, var det skolan och så pluggade jag , tisdagen var ungefär lika dan utan att jag dansa på kvällen.Och idag har jag vart och myst med min kära farmor och farfar också :) har inte hunnit plugga och idag känner jag att jag inte pallar det, gör det imorgon istället.har inte mycket mer att berätta, inget spännande har hänt, väntar på det fortfarande.

hittade en super gammal bild på min tjejer,haha, vad små dom va!

my love

hitta en söt klänning, me like :)




the only one



ett hjärta kan slå
ett hjärta kan brista
en vän kan man få
en vän kan man mista
men i mitt hjärta finns du gömd
för en vän som du blir aldrig glömd.

idag är det..

igen vanlig dag för idag är det inte mindre än SOFIAS födelsedag, hurrahurrahurra!!
grattis tomtenissen , älskar dig :) <3



you got me

idag är det ingen vanlig dag utan idag är det min farfars födelsedag ,hurra hurra :)
jag älskar dig,du är bäst!

som sagt så var det ju såklart skola idag med, hade fysik prov ,hoppas det gick bra.det kändes okej iallafall.har precis duschat och kollat på andra avenyn, missade det i onsdags.ikväll ska jag bort till farfar och farmor och
 äta mat, och ha der trevigt.imorgon ska jag till fia och fyra henne och hennes pappa. det känns faktiskt som om alla fyller år i februari i min kära släkt.en iallafall det kommer bli en härlig helg , för jag har inte träffat fia på typ två veckor, det känns som en evighet eftersom vi annars brukar ses varje dag.
kommer också självklart ta kort i helgen ,dom kommer senare .


What a feeling

skolan idag var slapp ,hade först kamratstödjar möte.sen någon konser, dom var duktiga.Jag hade bara svenska och engelska idag , slutade tjugo över två ,men mamma kunde inte hämta mig så ester ,jag och eleonora hade det trevligt.när jag kom hem kom farmor och hade bakat , så vi fikade lite och hade det mysigt har pluggat lite engelska ska väl snart börja med fysiken ,har prov på fredag.ikväll blir det att ta det lungt och sova tidigt är super trött!!

dålig bildkvalité.











kort inlägg

nu har jag lite brottom,så jag tänkte bara säga att dagen har varit bra.Ska åka och dansa snart , ska bara klä om och packa grejerna. imorgon blir det någon konsert i skolan, det blir iallafall roligare än idrott. Hinner inte skriva mycket mer nu tänkte bara hälsa er en fortsatt trevlig dag/kväll:)

stay with me

skolan var blöt idag blev "lite" mylad.försökte ge igen men det gick inte..eleonora hängde med hem , vi pratade och hållde på med datan , pratade i telefon och hade det kul helt enkelt.sofia är i sälen nu så jag tänkte bara säga att jag saknar dig ! imorgon blir det att plugga, och ta det lungt,kanske slänger in ett inlägg då.

bilder på mig och snyggaste eleonora :)












som ni ser hade vi det grymt kul, älskar dig eleonora <3


bye bye

hann inte skriva igår när jag kom hem från kusinerna ,var så grymt trött somnade först med alla kläder på! det kan man ju inte göra.. men iaf vi fick äntligen träffa fridas nya kille idag, jag tror han blev godkänd av alla ;) haha.. vi åt ju såklart god mat och tårta. pratade och såg på melodifestivalen , efter det såg vi på något som jag inte kom på vad det hette men den var bra iallafall! en mycket bra kväll måste jag säga :)

och idag söndag ska jag ta det lungt kanske fräsha upp mig lite och träffa eleonora , skulle fixa något viktigt. för just nu sitter jag i pyjamas och äter frukost, mysigt.

så här såg jag ut igår.



?

den som kan svara på det här är väldigt bra:

Det står 17 blondiner utanför en nattklubb ,vad väntar de på ?

är man stor måste man vara snäll

hade mitt spanska prov idag , vet inte hur det gick det är väl bara hoppas på det bästa antar jag. Hade grymt mycket snöbollskrig idag , och jag är alltid lika klantig och ramlar själv utan att någon rör mig , måste bättra mig på det.

efter skolan drog jag och min saknade emilia in till stan ,vi åt och pratade sjukt länge. gick lite på stan hittade en liten present till mamma kunde inte låta bli, för hon är så bra! :) kom nyss hem och har pratat med min lilla eleonora, mycket trevligt måste jag säga! nu sitter jag och kollar på let`s dance och senare blir det att kolla på sol sidan ,hörde att det skulle vara bra. det blir helt enkelt en mys kväll.

min fina present till min lilla mamma :)


glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

jag älskar den rubriken jag hade idag , den lixom stämmer! jag har ju fått den från andra avenyn som jag kollade på nyss,älskart.slutade tidigt idag och det behövdes värkligen,är helt slut.ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt och innan det plugga..har spanska prov på fredag ,hoppas det går bra!! det är väl lika bra att börja plugga redan nu, ursch!

.

When you can't be with the ONE YOU LOVE
- will you stay with the one who LOVES YOU ?

ny vecka igen

helgen gick för snabbt.lördagen spenderade jag med sofia, anna och eric. var och åt hos farmor,kollade på robinsson och åt lite snacks.senare på kvällen sprang vi ner till anna och fia, såg på skräck film.eller ja dom såg jag bara blundade hela filmen typ..hehe.åt ännu mer med onyttig och spelade något roligt spel! alla föräldranrna var på någon fest så vi hade ff.åkte hem vid två någon gång sen låg jag och mamma och kollade på någon slags gala till klockan fyra.sen på söndagen ängnade jag dagen till att plugga och sova.

idag var det ju måndag igen och det innebär ny vecka. hade matte prov idag, gick sådär får se hur resultatet blir.På fredag har jag spanska prov, sitter och pluggar det nu.imorgon börjar dansen igen och det gillar jag:)

r.i.p mannen som dog i linghem imorse.. :(!

RSS 2.0