fredagsmys

nu är det slut på veckan det är dags för fredags mys!

äntligen fredag, och humöret är på topp. glömde nycklarna hemma idag så jag och eleonora delade skåp, väldigt mysigt tyckte vi... var ensam hemma när jag kom hem så jag kom ju självklart inte in heller! så farfar kom och hämtade mig och så hade vi det mysigt , åt fika och pratade.senare kom också farmor hem och visade lite nya kläder , mycket fina! :) åkte hem för ett tag sen och nu sitter jag här helt ensam men jag är endå rätt så glad,konstigt nog. jag hatar att vara själv men snart kommer väl mamma och gör mig sällskap, imorgon kanske det blir att träffa fia. får se vad hon har planerat.nu ska jag snart äta tacos och ha det bara skönt.

får bli en sommar bild på felicia larson, både sommaren och felicia är saknade!! 

bilder från gårdagen,

det blev inte så många bilder som jag trodde men det är ju bättre än inga :)


 
 


I need you more than ever

skolan idag var väldigt kall, hela b-laget var ute och åkte pulka/skridskor/skidor.själv åkte man pulka såklart, hade ett pulka rejs. för mig gick det inte så jätte bra men det gick finne mang för ester! väldigt duktig ,så det blir väl bara att börja ta lektioner av henne.nu sitter jag och pluggar såklart som alltid.. ikväll ska jag och mamma på smink party, det kommer bli väldigt kul, kanske slänger in en bild om jag köper något förstås!
det blir ingen bild just nu för jag måste plugga nu!!!

I remember when I first saw you

har inte kunnat vara så social på min blogg men jag ska försöka ändra på det.jag har faktiskt en andledning..skolan!! nu sitter jag och pluggar och har det mysigt med min kära mamma och farmor :)
ikväll blir det att ta det lungt ,ska lägga mig väldigt tidigt ikväll, är hur trött som helst. känner att det här inlägget var rätt meningslöst ,men nu vet ni iallafall att jag lever !


my life is just my

dagen har tillbringats i en gympa sal,eric tävlade idag.Gick väldigt bra tycker jag , han kom två.jag är en väldigt stolt storasyster!  och så är jag väldigt stolt över min lilla felicia som vann tillsammans med kalle ,och bea & eric vann också guld ,jag är väldigt glad för allas skull! städade ett tag efter eller inte jag och felicia , vi bara satt och latade oss och njöt av att se våra pappor slita. hade det trevligt med gänget ett tag och pratade lite minnen.´Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket,just nu sitter alla och halv sover framför robinsson, utom eric som är på ''kalas''.

suddig bild *


I do not want to be your secondary choices

har ingentligen inte så mycket att skriva faktiskt, bara att skolan har varit bra och jag slutade nu typ (14.20) himlans skönt ska ni veta. Så nu sitter jag framför datorn och pluggar lite och ska snart kolla på andra avenyn ,kan inte vänta tills ikväll det är så lång tid kvar! bara om någon har missat det så har andra avenyn börjat sända på onsdagar klockan nio tror jag att det var :)

mammas dator, old pictures..



studiedag

Shit vad skönt med studiedag! Har inte gjort så mycket idag, vart och gjort lite ärenden. myst med familjen och kollat på tvn.snart ska jag ta mig en varm dusch,skönt!
Har inte så mycket mer att säga om dagen utan att jag bara har slappat.
ingen bild idag heller , är inne på mammas dator..


så söt

det är helt otroligt vilken vacker röst!
tänk att bara vara 7 år & sjunga så otroligt fint!
jag har iallafall skaffat mig en ny idol!
checka - http://www.youtube.com/watch?v=I7j8NhBtnpw


du lyser upp min dag som stjärnorna lyser upp om natten

har inte skrivt om helgen så jag gör det nu lite kortfattat..

lördag:
dagen tillbringades med fia hela dan.vi såg på tvn , datan och var ute såklart i det fin fina vädret!
drog till linghem ett tag , åkte hem typ vid nio halv tio , när vi kom hem myste vi med filtar & såg på film. sov hos henne sen.

söndag:
vaknade rätt så tidigt åt frukost och sen drog jag hem, har ju prov imorgon & spanska läxa också..
kanske ska träffa fia lite senare idag får se hur det blir har ändå rätt mycket kvar av mitt pluggande. Mamma står just nu och lagar mat med musik, ska väl ta en paus och hjälpa henne lite, det är ju roligare än prov!

tandläkaren

jag hatar tandläkeren, jag blir så nervös och allt! ursch på det.skolan var okej idag, eleonora har skrivit en bok om mig ,"när amanda gör bort sig", jaa eleonora väldigt schysst ! haha.snart ska jag och mamma åka till norrköping,och ikväll kanske det blir att träffa fia pia. men nu ska jag ta mig något att äta.
ingen bild idag , den kommer imorn maybe.


*

skoldag igen. men dagen har varit rätt okej, slutade klockan 20 över två,skönt! eleonoras mamma kom och hämtade oss och när jag kom hem har jag pluggat, både engelska & spanska och so, har prov på måndag!(n)
ska snart ta mig något att äta och sen ska mamma och jag in och handla mat, ska då passa på att köpa mig en kalender,min har tagit slut , och jag har så dåligt minne på alla läxor&prov och allt..ska hämta ut min legitimatin också.ikväll blir det att ta det lungt.


tisdag

skolan var inte det bästa idag, väldigt jobbig, men det är bra att ha studiedag nästa tisdag!
så vi slapp både läxa i kemin & biologin.Nu sitter jag och pluggar engelska & spanska, är snart klar hoppas jag.ikväll blir det att äta gott & ha det mysigt med familjen.måste kolla ifall andra avenyn är , det var ju inte förra tisdan iallafall.imorgon slutar jag tidigt, blir hem att plugga och sen ta det lungt.
Är just nu inne på erics dator så idag blir det ingen bild.


plugg plugg plugg..

skolan suger..och jag hatar läxor och sånt just nu.Är lixom inte på humör för sånt.just nu sitter jag och pluggar spanska har precis gjort klart matten.ikväll ska mamma och pappa bort på något möte så det blir att ta det lungt med eric, får se vad vi hittar på :)

hade lite kul med webben..bjuder på en bild.

älskart.




Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.

all I want is to be with you

idag har det bara vart och slappat, och fixade kläderna som jag skrev förut.Va nere hos farmor och gjorde mat och myste.Vurpade med sparken ,slog i hela höger sidan..Det blir nog "några" blåmärken och ömt imorgon.Nu sitter jag här och kollar på svampbob fyrkant,det äger!Ikväll blir det nog att kolla på bra tv pogram och mysa with the family.
no picture today.

let`s do it

hann inte skriva igår p.g.a jag nördade sims.. har kommit in i en fas? jaja, iaf. Kan fortfarande inte fatta att skolan redan har börjat! men kul va det att träffa allihopa igen.nu sitter jag och inte gör så mycket , får se vad jag hittar på.
Let`s dance började ju igår, tycker att det har blivit lite uttjatat men det är kul att kolla på det, tycker jag iaf.Ska prova en massa kläder snart.just nu är jag sugen på att sova för jag sitter fortfaramde med pyjamasen på!klockan är ju faktiskt bara kvart i elva.

sitter på mammas dator och har inga nya bilder..


snö snö snö

har suttit framför sims nu hela dagen, ska snart äta mat med mamma,det ska bli gott.Senare ikväll blir det skönhetskväll med mamma, mysigt.Det hände något skumt med sims nu.. hoppas jag inte har tagit sönder det!Då blir jag inte glad.Sitter med erics dator så idag blir det tyvärr ingen bild.Slänger kanske in en senare ikväll.
skolan börjar ju imorgon , och det gillar jag inte!!

sofia andersson

dagen tillbringades med sofia.Vi var ute och åkte pulka och satt famför tvn. Vi hann inte va så länge för dom skulle bort typ klockan fem och jag vaknade ju typ halv ett idag. Nu sitter jag framför datan och fredrik är här idag igen och fixar sims!
jag kommer nörda det kan jag ju bara säga.Lekte med hans dotter , Amelia. vi lekte med studsbollar, gossedjur, åt fika och lekte kurra gömma. ikväll blir det mys med familjen med god mat och onyttiga saker.

tog ingen ny bild idag, får bli en gammal bild på förra tjej gänget,saknar er!



lev livet innan det är försent

äntligen har jag min kära dator igen!! Gud vad jag har längtat efter den, är inte riktigt van än men det kommer väl tror jag.Fredrik är här och fixar sims också..det har jag tjatat om ganska länge nu och äntligen!
det här är nog min tur dag , än så länge iaf. Förut kollade jag på pensionärer som bodybuilder.En 78 åring tävlade , han var så jäkla söt! nu kollar jag på x-effrct, älskart !! Ska väl snart kanske äta lite morötter och dipp,mums.



stan

vaknade tidigt idag , eller mamma väckte mig såklart. Åkte in till stan med mamma, eric och farmor , hittade faktiskt lite grejer ,är nöjd.Åt mc donald`s. nu är jag hemma och ska fika med allihopa , väntar också på att fredrik ska komma och fixa min dator , äntligen!
köpet idag blev ett par jeans tajts från vila : 279 kr
och hårspännen ,som går åt väldigt fort här hemma , 20 kr från kicks .
kanske lägger in ett litet inlägg ikv igen!

dålig bild , men den får duga..






det är utsidan som ger insidan en chans

Har precis kommit hem från tallboda. det var mycket kul ,vi åt mat och åt självklart chips och go saker.Var ute och smällde smällare också , vi var lite busiga och väckte hela tallboda,hihi. Nu är jag väldigt trött och ska sova , så jag får slänga in en bild imorgon!


to the end

hej och välkomna till min super fina blogg som jag ska fixa någon dag.

felicia har sovit hos mig idag.på morgonen försökte felicia lära mig att dricka kaffe men hon lyckades inte,så det får vi ta någon annan dag .vi har inte gjort så mycket, har mest suttit vid datorn och haft det bra. Jag har funderat på om jag kanske ska börja spela gitarr igen, är lite osäker. Har tidigare spelat gitarr i ungefär 2 år, men har haft ett litet uppehåll.



felicia ska åka hem snart för hon ska träna lite bugg med bea och erik. Själv ska jag bort till tallboda, får se vad vi hittar på där.Efter det blir det väl hem och slappa ,ska försöka slänga in ett inlägg då också.


RSS 2.0