hey soul sister



Nu sitter jag här och pluggar så att pennan brinner, har matte prov imorgon plus att jag har engelska och spanska.Imorgon är det valborg och det innebär Eleonoras födelsedag och brasa,det gillas!
 


blommor

Plockade lite blommor till mamma igår,dom första iår.Dom står nu fint på kakelungnen.


---

Kom precis hem från skolan,gick hem med eleonora,6km,duktiga.Men 1km tog ca.30min så det tog lite mer tid än vad vi hade väntat oss! Nu ska jag iallafall ta något att äta och sedan plugga.

bild på eleonora.

såg en ensam and i en damm,stackarn.

Love me, hate me can `t you see?

Ny vecka nya tag.Eleonora&Ester och jag bestämde oss för att äta på pizzerian idag,hade håltimme vid lunch.Jag har insett att jag inte kan äta kebab med bröd,för svårt att äta och för stor.man kan ju säga att esters talrik var ren och fin,eleonora hade lite sås på sin och min..den behöver vi inte ens komentera.Nu ska jag ta och plugga och sedan ta det lungt.

esters kebab rulle?

my girls

a beautiful thing

Förlåt för dålig uppdatering,helgen är grymt lyckad.Emilia och jag gick på stan i fredas äntligen är min döskallering min,jag är kär.Hittade en tröja på rean,köpte också present till johan & eleonora.När vi kom hem hade vi en spa kväll,bastade, badade bubbelbad och målade naglarna.Kusinerna kom också på besök och jag fick en fin tröja,tack♥ På lördagen väckte Eric(min lillebror) oss klockan 6 på morgonen för att vi skulle åka till jönköping,Eric skulle nämligen tävla och då satt såklart Emilia och jag där bänkade.Han kom 6a av 18st ,jag är en mycket stolt storasyster! Vi kom hem vid två tiden och det blev det att vara barnvakt till Frida och Ellen ,vi spelade spel kollade på film och var ute i solen.Lite senare på dagen kom Gintas(min pappas kompis från litauen)Så då blev det att snacka engelska.På söndagen kunde vi ha sovit hur länge som helst men då såklart så vaknade vi vid halv 8.Söndagen blev bara chill och kolla på avatar som vi fick av Gintas när han kom.När Emilia hade åkt hem blev det att åka till Ljungsbro och dansa :)





a beautiful nightmare

Nu har jag varit mycket duktig,har både hunnit med läxor och städat mitt rum tills Emilia ska komma imorgon.Nu ska jag nog snart äta lite och ikväll blir det Ghost Whispisper.Imorgon ska jag ju som sagt va med Emilia och gå på stan måste fixa några ärender och på kvällen ska vi ha spa kväll,mys.


Gammal bild på min älskling ♥


+++

tävling på några sköna tjejers blogg, checka--> http://sevenstyles.blogg.se/


man kan vinna detta snygga armband.

you are like a star in heaven

Hem kommen från skolan och har precis blivit klar med matten och tänkte bara ta en liten paus och sedan börja med engelskan.Alla läxor var ju typ tills idag så det var skönt att bli av med dom.Ikväll blir det bugg (tror dock att det är sista gången?) och så blir det ju såklart depersate housewives också! Glöm inte det.Nu måste mamma ha datorn (eftersom jag har snott hennes)så vi hörs senare/imorgon.



Nu är all snö borta och man känner att sommaren är påväg.


like a bird in the sky

Gjorde mitt spanska prov idag, kändes sådär får se hur det går men nu ska jag plugga biologi,kemi,engelska,svenska och matte,kul! Bäst jag börjar.


Har hart att jag är lik amanda i ugly betty,själv kan jag ju inte se någon likhet men ni kan ju alltid kolla serien.


movie again



Dagen blev mycket lyckad,pluggade spanska i framåt två timmar idag igen och sedan iväg och se på bio med Eric och Anna.Vi såg Alice i underlandet i 3D,det var as coolt, det kan jag rekomendera!Vi har precis kommit hem och nu sitter vi här alla tre och kollar på tvn,och alla har en dator i knät,härligt!
Snart ska jag nog be mamma måla mina naglar :)


let the music play

Söndag igen,shit vad helgen går fort!Kunde man inte ha helg i 5 dagar och skola i 2(?) det skulle funka för mig.Men iallafall så sitter jag och pluggar spanska,har ju prov imorgon det sista på hela sjuan tror jag Ann sa,om det är så ,så skulle det vara så grymt skönt!Är ganska taggad faktiskt.Satt ute och pluggade förut i det fina vädret men det började hagla(!?) så nu sitter jag inne igen och känner att jag måste gå vidare till mitt pluggande.


Ikväll blir det nog att ha en liten spa kväll med mamma,mys.

biokväll

kom precis hem från bio men sofia, (the bounty hunter).Nu sitter jag och tar det lungt.Pluggade spanska i två timmar förut,så jag är ganska trött ska bara se klart på mr Bean och sedan sova kanske(?) Ha en bra fortsatt trevlig kväll.

en frusen sofia.

lördagsmorgon

godmorgon allihopa!Nu har jag precis fått i mig lite frukost och nu blir det att plugga spanska.Får se vad som händer senare idag, men först måste jag plugga!Ni får ha det så bra såläge.

Jusste nu har Eleonora och jag lämnat in vårt arbete om Afrika.Hoppas Lelle gillar det ;)

love is too hard to break

Nu går pappsen på kryckor,stackarn lider med han!Nu sitter jag iaf här framför min kära dator och har det skönt,eller jag har lite ont i magen och ryggen men det har ju sina skäl..blää(!) Snart ska jag väl ändå plugga lite,men först ska jag chilla är så grymt trött,ska nog ta en tupplur nu så vi hörs ikväll eller imorgon.


peace and love

Kom precis hem från farmor efter en god fika.Farfar hjälpte mig med cykeln tänkte faktiskt cykla till bussen imorgon,det var faktiskt första gången jag cyklade på det här året,så det var skönt.Ja jusste fick faktiskt ett örngott och en tröja av mamma när jag kom hem,puss på mamma! :)


Ursäkta den dåliga bild kvalitèn men jag har lite brottom just nu,bye.


Nu blir det att plugga och ikväll andra avenyn

19.35

ja nu är jag grymt trött sitter här med pappa och kollar på tvn.Han hade visst vart på sjukhuset idag,det känns som om alla i min släkt är där rätt ofta nu(!?) Är sugen på en knäckemacka ,så jag ska nog gå ner och bre en.Snart blir det att plugga lite mer Engelska.

Snart kommer Eric och Mamma hem, då blir det mys med familjen ♥


old picture ,love is the word felicia ,I miss you


alla sagor slutar inte alltid lyckligt

I går hann jag inte skriva något för att då hängde Eleonora med hem, men vi var tvungna att plugga både matte ,so och annat tråkigt.Men det blir roligare att plugga tillsammans har vi kommit på! Nu har jag precis kommit hem från en jobbig skoldag.Stackars Ester som knappast kan prata,lilla gumman. Men nu måste jag kolla på Engelskan har prov imorgon men man kan inte träna på det för det är typ ett prov där man ska se hur mycket man kan tror jag? men ska väl iaf kolla lite snabbt.Ingen dans ikväll,är förkyld.

gammal bild dock ,men nya bilder kommer i slutet av veckan skulle jag tro :)


You are an angel without wings

Har dejtat soffan hela dan har inte orkat göra något, sen i fredags natt har jag haft ont i halsen ,tror jag har blivit förkyld, men det är ju alla förtillfellet så det är nog svårt att komma undan.Men nu känner jag mig faktiskt bra,ingen halsont och ingen snorig näsa längre!Nu ska jag ta en dusch och äta lite glass kanske kolla på en film eller nåt, får se vad jag hittar på.

   


the sound of silence

God morgon! Nu ska jag ta mig lite frukost och ta det lungt,har jätte ont i huvudet men jag måste plugga snart,har inte gjort det på hela veckan.Ni får ha en bra dag,vi hörs senare!


google bild.

my new clothes

har ju glömt att visa mina nya kläder mamma och jag köpte, blev inga springskor.Nu sitter jag för tillfellet och kollar på djävulen bär prada,den började nyss men den värkar rätt bra.
[skulle ha köpt en döskalle ring i silver men alla var slut,men som tur va så kommer dom in nästa vecka]




mamma köpte också ett par grymt snygga converse ,som även jag kan ha nytta av!

I guess i`m just a sucker for love



är grymt trött och har precis fått i mig en macka.Lördagen blir nog rätt seg ,ska bara ligga och ta det lungt här framför tvn, kanske går ut och går lite senare men just nu har jag lite ont i halsen..hoppas det går över imorgon.


god morgon!

nu är jag ny duschad och äter lite frukost.Kollar på något tråkigt program för det finns ju inget att kolla på såhär tidigt på morgonen ,vaknade för en timma sen ungefär ,för mamma åkte till jobbet och eric iväg till kompisar och jag sitter här själv framför tvn och känner mig lite smått mobbad men vid lunch åker mamma och jag in till stan och kollar efter spring skor ,kanske hittar något mer?

gammal bild på mig och min älskade kusin ♥


move on

ojojoj, nu har jag inte skrivit på länge.Lovet har varit perfa,i tisdags var jag på stan med fia och ester.Väldigt lyckat jag älskar dom! I går (onsdags) var jag med fia och chillade,och idag in till stan igen och hittade faktiskt en tröja fia med, imorgon blir det nog stan med mamma ska kolla efter spring skor.

Nu kommer lite bilder från i tisdags :)'







tack tjejer för den otroligt lyckad dag,jag hade sjukt roligt (L)

so beautiful

inget inlägg igår,utan blev att va ute i det underbara vädret och va med kusinerna.Fia har varit borta på cup och jag har saknat henne har inte setts på hela förra veckan heller, och det är vi ju inte vana vid.Nu ska jag ta mig i kragen och hitta på något,kanske ringa någon? jag kan ju börja med att ta på mig kläderna.


sitter och kollar på svampbob fyrkant.


fly like you do it

har haft fullt upp och har inte hunnit skriva,stack hem till emilia i fredags.Vi såg på tvn,spelade monopol(hon vann men jag vann idag faktiskt!) och självklart hade vi massvis med godheter att prata om,vi tänkte se på bio men den filmen vi ville se gick inte förrns imorgon så vi ska ses snart igen och då blir det bio och mys som gäller :)


Sen jag kom hem har jag bara tagit det lungt,kollar just nu på körslaget(jag hatart) men nu undrar ni ju säkert varför jag kollar på det om jag nu inte gillar det, men det finns ju inget annat(hihi,har inte kollat men jag vill ju umgås med min "älskade" bror....) Vädret har varit underbart idag ,sol och allt det känns att det börjar bli vår!


1 april

hur kunde jag missa att det var första april idag?! Nästa år blir det hämnd...

Men iallafall skön dag måste jag säga.Först film (prinsessan) den var ganska bra faktiskt,efter det pyssel hela dagen.Mina grejer blev mycket vackra med det kunde ju inte alla hålla med om (känn dig inte utpekad olle) Nu sitter jag och chillar framför datorn ,ska snart fixa mig,sen blir det gäster,trevligt! Ni får ha det bra,skriver kanske senare ikväll.



RSS 2.0