you take my heart with a glance forward

Dagen har varit förskräcklig,en av de sämsta skulle jag tro,den spenderades på sjukhuset.Jag gillar inte sjukhus,det är bara ursh, men det är ju bra att det finns.Nu har jag gosat ner mig i soffan och kollar lite på tv,ska väl sova en stund snart, är helt slut..

det går inte lägga in bilder just nu tästar igen ikv eller imorgon.Jusste det är ju bara imorgon kvar och då är det tema-dag ,nice.


you can se my heart

idag var dagen rätt okej,fast ganska jobbig faktiskt men det är ju bara för att det är tisdag.Har inte mycket mer att säga utan ni får ha det så bra,puss.

justin bieber ,hur snygg som helst ju!
 


you can see through my chest

Kom precis hem ifrån farmor.Fia och Anna var också där,mys.Kollar just nu på arn. Imorgon blir det skola igen om någon hade missat det.På onsdag bär det av till sjukhuset,ursh!Men allt går nog bra.

var tvungen att ta bort bilden på lisette...tråkmåns är ordet! :(

fika dags?

Nu blir det att kila ner till farmor och fika,sedan blir det hem att plugga spanska.Längtar dessverre efter min ring det känns tomt om fingrarna :(


det kallas kärlek tjejer ( L )


when a boy loves a girl

sitter just nu ochkollar på förkväll, har precis druckit ett kallt glas coola(onyttig jag vet) men jag var så sugen..Fick två nya tjejer i klassen idag,eller inte två kanske för lisette kände vi ju innan.Dagen gick väldigt fort måste jag säga skönt.Men jag tappade bort min älskade ring ,vet inte vart men antingen i matsalen eller på träslöjden så om någon ser den så vet ni vart ni ska lämna den ( a )
( den är en silver ring, med en vit pärla och några "diamanter" på sidan av pärlan.)


vaddå att jag har smutsat ner spegeln?


lördagen

väldigt lyckad dag,åkte med hedvig och fia in till stan.Sedan mötte vi sara,vi hade grymt kul kan inte beskriva tyvärr.Träffade snygg eric och pauline,såg också en skit snygg kille som var med på en tävling genom någon tidning,han vann inte men det gjorde en grymt söt tjej som bjöd på sig själv!

Tack tjejer för dagen,måste göras om ♥







mums på allt !




deep down into your heart

dagen har varit på topp måste jag säga.Först hänga med eleonora plutt hem och kolla på film(pretty women) och äta pannkakor sedan gå på någon barnkör(ledare).Pappa och elin kom och hämtade oss och vi skjutsade hem eleonora och sedan åkte vi hem.Elin och jag hade mycket att prata om eftersom det var ett tag sen vi sågs,tvingade pappa att åka och handla vi köpte chips och coola,så nu sitter vi här och gottar oss.

fick dessutom världens finaste armband ( L )


Och nu fick man reda på att mattias & cecilia vann let`s dance.
Dessutom vann LHC idag :D


våffeldagen

som redan alla säkert vet så är det våffeldagen idag.Själv så tycker jag inte om våfflor så jag sitter här och myser under en varm filt och äter glass,mums.Nu ska jag plugga lite engelska och ikväll blir det att kolla på sveriges sämsta bilförare ,om det inte finns något bättre förstås!


watch and enjoy


you're all I ever wanted, you're everything I ever dreamed

slutade tidigt idag,eleonoras pappa kom och hämtade oss,skönt.Har ätit och kollat på andra avenyn, jag kan aldrig vänta tills på kvällen,det är så himla bra! Men jag måste hålla med endel det har blivit sämre än förut men för det slutar inte jag att kolla iaf.Har på börjat engelskan,hade något prov i fredags ,blev riktigt nöjd faktiskt!

min favorit är "gubben" i randigt :)

again

förlåt igen,glömmer lixom bort att skriva på helgen.Ska bli bättre.Dagen har varit slapp och rolig,spenderade den i skolan och efter det hemma hos eleonora.grymt lyckad måste jag säga!! körde något som jag inte vet vad det heter mendet var kul och jobbigt! såg på pretty women också hann inte se klart utan vi får va snart igen och kolla.Hinner inte skriva mer nu utan måste plugga spanska.

söta eleonora borde visa sitt vackra ansikte!


life is hard

dagen har varit slapp;
fysik- matteprov
so
lunch-äckligt
matte-ester & johan gjorde lekar
spanska
Sen drog jag och emilia in till stan.Chillade runt och kollade efter snygga killar,hihi.Hittade inget men Emilia hittade en present till sara som fyller på söndag tror jag ? grattis iaf :) Jag kanske drar in till stan imorgon en sväng med mamma ,tänkte kolla efter sol glasögon,gjorde det idag men jag köpte inte,vad tänkte jag? Mamma ska nog kolla efter något hon ska ha på sig på någon fest imorgon så jag åker ner till kusinerna och har ff (h)
Är mycket trött och orkar tyvärr inte skriva mer,ses.

fick bli en slump bild ,suddig dock men bättre än inget .



be happy

sitter framför min kära dator och har det bra,har precis pluggat matte,har ju prov imorgon,får se hur det går.Har också spanska prov snart? när är bara frågan.. Har någon lagt märke till att det var plus grader,äntligen är ordet!! Får se vad jag hittar på imorgon, chilla blir det nog.Nu måste jag gå och plugga spanska,bye :)



idag får felicia larson stå för bilden (dock är den gammal ,men mycket söt! )

i need you

Hann inte skriva något inlägg igår utan det blev att plugga so hela dagen,dansa lite senare på kvällen.Hade so-prov idag gick sådär får bara hoppas det gick bra.På fredag blir det matte prov,tråkigt.Helgen tillbringas nog med kusinerna,blir ff ;)
Har inte mycket mer att säga ,det här känns som ett meningslöst inlägg så hejdå sålänge :)

hihi,bilden är tagen i måndags .

lägg märke till mitt ansiktsuttryck! haha,vi bjuder på den.


I`m yours

Dagen blev ganska slapp i skolan.Nu sitter jag här framför tvn och äter lite,ska snart plugga har både so prov på onsdag och matte på fredag ,inget jag ser fram i mot.Hinner nog inte skriva mer nu så jag tänkte slänga in någon bild kanske ? ja så får det bli.


prisenterna jag fick av emilia:)
  

tröjan jag köpte med emilia i lördas,och nitarmband av mamma.
 

min grymt snygga skinjacka, nu saknas det bara varmareväder så jag kan andvända den.
 


myskväll hos mig '

Som sagt så sov ju emilia hos mig inatt, myskväll.Åt chips och kollade på melodifestivalen,ANNA BERGENDAHL VANN!! hon är bäst så är det bara,jag älskar den låten på något sätt. Emilia och jag vaknade någon stands vid tolv,åt frukost och vi har bara legat och segat hela dan framför tvn, inte så bra men det behövdes! emilia åkte just hem och jag måste värkligen plugga nu, och duscha! :)
ni får ha det så bra, se you later.

en gammal söt bild på kära emilia,


happy

nu är jag över lycklig ,har hittat massvis med gamla bilder på min dator vet inte hur de hamnade där men jag är iallafall skit gald över att dom är där nu, ska visa emilia när hon kommer hon kommer skratta ihjäl sig :o
( d e t  g j o r d e  j a g i a f , h i h i (:  )

sorry

förlåt för den dåliga uppdateringen! det har varit mycket.

idag har jag spenderat dagen med Emilia.Vi var på stan och åt lite och kollade runt lite.hittade en tröja, snart kommer emilia igen hon tänkte sova här,myyyys.Får se vad vi hittar på :)
hinner inte skriva mer nu.tänkte byta om till lite skönare kläder och ta bort smink,vi ska ha en riktig myskväll,melodifestivalen är ju ikväll..final också.jag har hittat min favorit : anna bergendahl

en gammal och väldigt seriös bild på min "bästavän" emilia,

one day

nu, nu är det bara några timmar kvar tills min födelsedag,och jag är peppad!Kom nyss hem från skolan och har ätit.Kollar på tvn,ska snart plugga lite spanska.Ikväll blir det dans och desperate housewives såklart.På torsdag är det studiedag och det behövs måste jag säga,nu får ni ha det så bra.
se you later

bilden är tagen igår,



you give me hope

På toppen humör.Längtar som tusan,men det har väl ingen missat..Skoldagen gick väldigt snabbt, var inne i min lilla bubbla och nördade ett spel på mobilen..Alla blev lite irreterade och stängde av min mobil hela tin!! Slog mitt rekord och jag slog vad med johan(jag vann) så han ska köpa en present till mig , wow jag är bra (h)

Tog lite vinter bilder med Sofia i går ju, tänkte lägga in några av dom :)






vintern är mycket vacker men jag vill ha sommar nu.


07.39

hann inte skriva något igår, va ute och tog fina vinter bilder med sofia & eric.Blev klar lite tidigare idag, det är ungefär en halvtimme kvar tills jag ska iväg till skolan.Nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller år och jag är över lycklig :D
men nu måste jag gå tyvärr, måste fixa lite grejer innan det bär iväg till skolan..

du är allt

Nu sitter jag här igen och har hunnit ta en skön promenad och duscat också ,snart kommer det gäster.Får se vad vi hittar på.Tänkte bara hälsa er en skön lördagskväll!:)

Här får ni en vacker låt också.


Anna Bergendahl-this is my life


something

hade just lite kul med mina gamla bilder, ett exempel :


You would not believe your eyes

Veckan har faktiskt gått jätte snabbt, och det är bra. Mamma hämtade mig vid skolan och så åkte vi in till stan,jag pekade ut vad jag önskar mig fyller ju år på onsdag!Vet nästan vad det är i alla paket förutom i två.hm..undra vad det kan va ?! Har precis ätit toast och senare blir det att mysa lite med mamma :)
har igentligen ont i huvudet borde inte va inne på datan, men jag har ju inget annat för mig..Får se till att hitta på något, kanske tar en liten sömntur snart,får se.Har inte mycket mer att säga, blir att ta det lungt i helgen kanske va med någon?, vi får se.
något har hänt,jag kan inte lägga in bilder?


you are the right

Dagen vart slapp idag, det hissar jag.Slapp draman för läraren var sjuk.Spenderade istället tiden med kära eleonora och ester.va inne i oasen och kollade lite på datan,för att fördröja tiden.Ester hängde lite senare med emil hem och eleonora hängde med mig hem.Vi åt & kollade lite på tvn.Pratade mest och hade det gott. Eleonora åkte nyss hem och jag ska ha en dejt med duschen nu så se you later.

gammal bild på mig och eleonora :)


jag har humor!


It is the one I want

Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år,jag känner hur det bara springer i hela kroppen,jag är lycklig och jag längtar jätte mycket måste jag säga!! men annars har skolan vart okej idag, slutade 5 över 2, så eleonora och jag pluggade för att fördröja tiden (ja, jag vet att vi är duktiga) men nu måste jag plugga spanska gjorde inte det i måndas eller igår heller..Måste bättra mig.Men iallafall så får ni ha det så bra, kanske slänger in ett inlägg ikväll? Får se om jag hinner med det,och bild får ni också senare :)
(har ingen på erics data)


fly with me

skoldag igen.mycket segt måste jag säga, skönt att vara hemma.ikväll blire bugg men jag har plugg att göra innan..får se hur det blir med de.har inte jätte mycket att säga om dagen bara att jag tycker att det kan bli lite varmare,jag vill börja andvända alla sommarkläderna som ligger längst in i garderoben!!



underbara person

felicias komentar: alltid till tjänst!







eftersom jag är seg och inte fattade hur man la in videos !-.-


så snygg!!


god bye my friend

har inte så mycket att säga om dagen utan att den har varit bra.Vilket väder,fy jag vill ha sommar nu..men det lär ju inte hända på ett tag.Det blir nog snö på min födelsedag också! det känns konstigt.har faktiskt inte mycket mer att säga ,ska fixa in lite bilder på mammas dator, för min är lika dan som förut, tråkigt jag som hade tänkt mig andra bullar.
nu ska jag ta något att äta,ikväll blir det smoothie igen ,mums :)

RSS 2.0